Tänder – vad händer? 2000 Författare: Annica Carnemar Illustratör: Åsa-Pia Andersson

I boken, Tänder – vad händer, får vi följa med  figuren Ossian på två äventyr. I det första äventyret gör Ossian mindre bra val för sina tänder men i det andra går det bättre. Man får också veta allt om sina tänder och vad som  händer med dem.

 

 

  

 

 

 

 

I Din Famn 2012
Text & bild: Åsa-Pia Andersson

 I Din Famn är en bönbok med 32 böner med glada illustrationer till. Bönerna handlar om kärlek, glädje & tacksamhet. Texterna är skrivna på rim. Denna bok passar perfekt som dopgåva.

  

 

 

 

 

 

Från topp till tå, för alla de små 2013
Text & bild: Åsa-Pia Andersson

Från Topp Till Tå är en pekbok om kroppen för de allra minsta. Först en liten vers på rim om någon kroppsdel, sen får barnet peka vart den är.
“Tack Gud för mina två armar som är lagom långa. Tänk på stackars bläckfisken som har så många. Var är armen?”

 

 
  

  

 

 

 

 

 

Res med Evelina i bibelns land 2013
Text & bild: Åsa-Pia Andersson

Res Med Evelina i Bibelns land är som en Barnens Bibel. En Alfabetsbibel med en historia på varje bokstav i alfabetet. Skriven på rim med många glada illustrationer till. Passar perfekt som dopgåva och som första bibel för de små.
“På en spännande resa ska jag ge mig ut! Ni får följa med, från början till slut. Ta på er bästa skorna, på äventyr vi går. Vi börjar först med skapelsen och sist vi himlen når!”

 

 

 

 

Är du riktigt säker? 2016
Text & bild: Åsa-Pia Andersson

Katten Yngve tror att han allt kan och vet,
men då får biet Bus berätta om säkerhet.
Mycket blir galet och går lite på tok,
men vilken tur att biet Bus är så klok.

Om hjälm, reflex och flytväst, kan du läsa här.
Du är riktigt säker när du detta bär.

 

 

 

 

De tre nycklarna 2017
Författare: Malin Hedström
Illustratör: Åsa-Pia Andersson

Det tre nycklarna handlar om Jonathan som springer ut i trädgården och träffar en liten märklig nyckelpiga. Nyckelpigan är lite speciell, dels därför att hon kan prata, men mest för att hon har tre väldigt annorlunda nycklar. Vad är det för nycklar hon har? Och vad kan man använda dem till? Och den där alldeles särskilda nyckeln, vems nyckel är egentligen det? Och vad är det för julklapp som vi alla fått från Gud?

I den här innerliga bilderboken får vi lära oss om nycklarna till himmelriket och hur vi får dem. En underbar bok att läsa om, och om igen.